Besök Sicilien

Har ni inte varit på Sicilien så ska ni definitivt besöka ön, det är mer eller mindre en order från mig. Min mamma, syster och jag besökte ön efter att vi hade fått tag på några billiga flygbiljetter och det var en fantastisk resa. Vi reste i november och trots att det var så sent på året så var det faktiskt riktigt fint höstväder. Vi reste runt med tåg på ön och fick se flera fina platser, däribland besökte vi kyrkan där Sankta Lucias hjärta ska finnas bevarat. Vi besökte också en gammal amfiteater i Catania.

Den här personen som bloggar på den här bloggen flygbiljetter n har också en hel del bra tips på resmål och hur man hittar billiga flyg.

Förutom att resa runt så åt vi också riktigt gott, en hel del god fisk. Vi tog också en tågtur runt berget Etna. Det var faktiskt en riktigt trevlig resa och jag kan varmt rekommendera er att resa dit. Hade vi haft lite mer tid hade vi besökt fler platser på ön, den var betydligt större än vi hade tänkt oss. Gör som oss och köp billiga flygbiljetter och res dit.

Lågprisflygbolag flyger till Sardinien

Sardinien är en italiensk ö som jag gärna hade velat besöka. En av mina väninnor har varit på ön för en del år sedan och hon hade en fantastisk vecka där. Ön ska vara fantastiskt vacker från vad jag har sett på foto och jag hade därför gärna vela resa dit. Numera kan man faktiskt hitta många billiga flygbiljetter dit då flera av lågprisflygbolagen flyger dit som Ryanair, Easy Jet, Air Berlin och German Wings.

Jag blev faktiskt förvånad över att så många lågprisflygbolag flyger dit men detta är ju en positiv överraskning när man planerar en resa. Jag hade velat åka dit tidig sommar eller hös, när det inte är så jättevarmt där. Jag tror inte att jag åker dit nästa år men kanske året efter, det hade som sagt varit fantastiskt för mig att besöka ön. Hittar jag dessutom billiga flygbiljetter så är det ännu bättre. Jag hade kanske till och med kunnat få med mig min väninna.

RSS 2.0